ZomerPorrel 2019

Ook dit jaar werd er weer een ZomerPorrel darttoernooi georganiseerd in Dart Café de Buren, Roelofarendsveen. Kort samengevat Darts, Shotbullen en gezelligheid!! Prijzen (10 stuks) waren er dit jaar voor Winnaarsronde 1 t/m 3 , Verliezersronde 1 t/m 3 , Hoogste Finish , Beste Dame & minst gewonnen legs in de Poule.

Met 24 deelnemers gingen we van start in 6 poules van 4 deelnemers, speltype 3 legs uit. Nummers 1 en 2 gingen zoals gewoonlijk door naar de winnaarsronde en de nummer 3 en 4 naar de verliezersronde op basis van het legsaldo in de poule.Niels Hoogenboom ,Bas van der Meer & Tilly van Velzen ontvingen de 1e prijzen na de Poule, een lekker flesje bier voor het minst aantal gewonnen legs 🙂

Als tussenronde ( Poules & Knock-Out ) werd er zoals een echt porrel toernooi befaamd het Shotbullen spel gespeeld. Elke deelnemer mocht de 1e ronde 3 pijlen op de Bulls-Eye richten, gooide hij deze kreeg hij een shotje. De opvolgende rondes mocht ook de Single Bull gegooid worden om een shotje te bemachtigen, dit net zolang tot er geen shotjes meer op het dienblad stonden.

In de Knock Out fase werd de sfeer weer iets serieuzer, het ging immers toch om de titel Zomerporrel kampioen 2019.

Verliezersronde:

Jelle van Klink won de kwartfinale en halve finale zonder een leg af te geven. In de finale was hij met 4-1 te sterk voor van Bas van der Meer.

Winnaarsronde:

Sjors van Veen is de Back to Back Kampioen, vorig jaar zette hij dit toernooi namelijk ook al op zijn naam. In een zinderende finale was hij met 5-2 te sterk voor Michiel Wesselman. De eerste leg gooide hij al gelijk de hoogste finish, namelijk 170! In leg 5 deed hij dit fijntjes over en nam met de 13 darter daarna afstand van Michiel.

Hieronder alle uitslagen vanaf de kwart finales.


Alle deelnemers weer bedankt voor een geslaagd toernooi, op naar de KerstPorrel 2e kerstdag.


                                                                          

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =