Palingdarttoernooi Kermis 2018

In de feestweek van Lisse staat traditie getrouw het Palingdarttoernooi op het programma in Bruincafé de Taveerne, zo ook dit jaar weer. De paling werd ingeslagen bij Palingrokerij van Veen uit Roelofarendsveen.

De enthousiaste darters gingen van start in poules,  4 poules van 4 en 2 poules van 3. Nieuwe, oude en bekende gezichten gingen met elkaar de strijd aan. Sam van Velzen, oud eredivisiespeler van Tarsal Koos Minck, Johan van Velzen, Perry Noordermeer en titelverdediger Arie van den Eijkel waren op papier wellicht de favorieten.

 Na de poulefase werd er eerst een rondje toast met Paling rondgedeeld door barman René, waarna we van start gingen met de Knock-Out fase van het toernooi. Hier werd er natuurlijk gespeeld om die lekkere Paling maar ook prijzengeld.

 

In de Halve finales stonden alle voorgenoemde favorieten maar was Johan van Velzen de sterkste van de 4. Hij versloeg Perry Noordermeer in een finale waar alles in zat, zie hieronder de scores en gemiddeldes.

Jack Spaanderman deed het erg goed in de Verliezersronde maar Geep van Rooyen was in de finale net een tandje te sterk. Geep won uiteindelijk met een 4-3 uitslag.

De hoogste finish was voor de titelverdediger Arie van den Eijkel, 116. Daarnaast werd er maar liefst 16 keer 180 gegooid.

Zondag 7 Oktober is het volgende toernooi op de agenda in Bruincafé de Taveerne, start 14.00uur en inleg 5 euro. Inschrijven van te voren kan uiteraard via ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + dertien =