Open de Vosse 2018 gewonnen door Johan van Velzen

Zaterdag 3 November was het tijd voor de 2e editie van Open de Vosse. Stichting Sportfondsen Hillegom was de gastheer, de sfeervolle recreatieruimte was veranderd naar een echte dartslocatie. Helaas kon Dennis Verhaegen zijn titel vanwege ziekte niet verdedigen.

In de poulefase werd er een Best Off 5 Legs gespeeld, het aantal gewonnen wedstrijden bepaalde als eerste de eindplaats in de poules. Tijdens de poules werd er al gelijk een goed niveau door de spelers neergezet. Owen van der Vlugt en Wim van Hage gooide beide een 110 finish, Johan van Velzen 126, Arjen de Jong 136 maar Richard Geers gooide de hoogste van de avond 140.

Owen van der Vlugt won in zijn weg naar de finale o.a. van Remco Wiersma en Richard Geers. Johan van Velzen ging langs Arjen de Jong en Nick van der Linden. Johan zette zijn goede vorm van de hele avond voort in de finale, hij was met 5-0 te sterk voor Owen.

In de verliezersronde finale stonden de andere 2 mannen vanuit de poule waarin ook de finalisten van de winnaarsronde te vinden waren. Jeugdspeler Moreno Blom wist knap te winnen van Wim van Hage in een spannende partij, dit werd 4-3

Evelien van Tol en Marlous Focke speelde na de Knock-Out fase een Best Off 5 tegen elkaar om te bepalen wie de beste Dame van de avond werd. Marlous won deze partij van Evelien en ging er met de prijs vandoor.

Alle verdere uitslagen zijn onderstaand te vinden :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − elf =