Nieuwjaars 170 Darttoernooi

Op vrijdag 4 januari 2019 heeft het Nieuwjaars 170 Darttoernooi plaats gevonden in de LDV.

Inschrijfgeld laag en veel leuke prijzen en geldprijzen te winnen. Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door de leidse dart vereniging, palingrokerij van Veen en ATDarts.

Het Nieuwjaars toernooi is van start gegaan met 63 deelnemers. In de poules werd er 7 legs uit gespeeld. Na de poules gingen we verder met de knock-out wedstrijden in de winnaars- en verliezersronde.

Ook waren er leuke extra prijzen te verdienen wie gooit de eerste of tweede 170 finish en wie gooit onze mysterie finish op deze avond??????

De eerste 170 Finish werd gegooid door Max de Jong in zijn eerste poule wedstrijd en wint hiermee €50,-. Dat is best een lekker begin. De tweede 170 finish liet iets langer op zich wachten maar werd toch gegooid in de knock out fase door Raoul Meyer en wint hiermee een fles Bacardi.

De Mysterie finish van 120 is gegooid door Johan van Velzen en wint hiermee €30,-.

De beste dame is geworden Evelien van Tol. Zij won van Sjors van Veen in de poulefase en won 2 legs in de knock out fase winnaarsronde van Perry Noordermeer. Zij wint hiermee een lekkere fles wijn en een mooie dromenvanger.

Bij de winnaarsronde ging de finale tussen Dave van Soest en Nick van der Linden waarna Dave van Soest de overwinning wist te pakken met 5-1. Beide heren winnen hiermee een lekker pondje paling en een mooi geld bedrag.

Bij de verliezersronde ging de finale tussen Arjan van der Mey en John van Iterson, waarna Arjan van der Mey de overwinning wist te pakken met 4-2. Hierdoor gaat er dan ook een pondje paling naar Arjan en een lekkere fles bier. John gaar naar huis met wat lekkers en een waardebon van ATDarts.

Houd onze pagina goed in de gaten. Wij zullen binnenkort weer een nieuw €2,- toernooi gaan plannen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =